Zuid

Welzijn Divers is op verschillende manieren aanwezig en actief voor de bewoners in Zuid. Onze medewerkers maken deel uit van het Buurtteam.

U kunt met allerlei vragen terecht bij het Buurtteam. Bijvoorbeeld met vragen op het gebied van relaties, financiën, gezondheid of bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Maar ook als u iets wilt organiseren in uw buurt samen met andere bewoners, als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk of vragen hebt over mantelzorg. Samen met u kijkt de medewerker van het Buurtteam wat er nodig is en wie u daarbij kan ondersteunen. Wij werken daarbij ook nauw samen met andere organisaties in de wijk, zoals bijvoorbeeld het sociaal wijkteam, de GGD of de basisschool.

Het Buurtteam werkt vanuit verschillende locaties in de wijk, bijvoorbeeld vanuit een wijkplein, gezondheidscentrum of vanuit een Brede Bossche School.

Jongerenwerk PowerUp073
PowerUp073 is een netwerkorganisatie (Welzijn Divers, Juvans, ’S-Port en de gemeente) die Bossche jongeren uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Vier jongerenwijkteams met jongerenwerkers, sportwerkers en JPP jeugdpreventiewerkers zetten zich in voor talentontwikkeling, jongerenparticipatie en individuele begeleiding in de wijken van ’s-Hertogenbosch. PowerUp073 is er niet alleen voor jongeren maar versterkt de kracht van de ouders en de sociale omgeving.

Vrijblijvend een kijkje komen nemen in het jongerencentrum of kennismaken met één van de jongerenwijkteams? Koffie of thee staat klaar! PowerUp073 kan helpen om inzicht te krijgen in de leefwereld van jongeren en handvatten geven om positief in contact te komen met jongeren uit de wijk of hierin samen op trekken.Voor meer info: www.powerup073.nl

Koo- Wijkplein Nieuw Zuid
Klik voor meer informatie op de knop wijkplein in de rechterbovenhoek.

 

  • Simon van den Biggelaar Simon van den Biggelaar
   : Wijkwerker
   : s.vandenbiggelaar@divers.nl
   : 06 55 32 24 73
  • Anine Vloedgraven Anine Vloedgraven
   : Wijkwerker
   : a.vloedgraven@divers.nl
   : 06 30 25 48 62
  • Jill Franken Jill Franken
   : Opvoedondersteuner
   : j.franken@divers
   : 06 55 322 059
  • Kitty de Graaf Kitty de Graaf
   : Wijkpleinconsulent
   : k.degraaf@divers.nl
   : 06 55 32 20 57
  • Marion Leeijen Marion Leeijen
   : Vrijwillige thuishulp
   : m.leeijen@divers.nl
   : 06 46 75 28 47
  • Margriet du Maine Margriet du Maine
   : Opvoedondersteuner/jeugdwerker
   : m.dumaine@divers.nl
   : 06 21 59 38 23
  • Marianne Verhulst Marianne Verhulst
   : Mantelzorgondersteuning
   : m.verhulst@divers.nl
   : 06 46 75 28 50