Nuland

Welzijn Divers is op verschillende manieren aanwezig en actief voor de bewoners in Nuland. Onze medewerkers maken deel uit van het Buurtteam.

Wijkwerker

In Nuland is wijkwerker Simon van de Biggelaar werkzaam, 06 55 32 24 73 of s.vandebiggelaar@divers.nl

Hij is iedere donderdag aanwezig in het Infopunt Nuland/Vinkel: 's-morgens van 10.00 tot 12.00 uur in de Meent in Nuland en 's-middags van 13.00 tot 15.00 uur  in 't Zijl in Vinkel.

Waarvoor kun je bij de wijkwerker terecht?
Een wijkwerker stimuleert bewoners om samen activiteiten te ontwikkelen voor henzelf en de buurt. Een wijkwerker signaleert ook eventuele problemen en biedt ondersteuning bij het vinden van oplossingen. Daarbij betrekt hij de omgeving 'wat kunnen familieleden, vrienden, buren en andere bewoners doen?'. Een wijkwerker kan bewoners ook in contact brengen met andere organisaties in de buurt. Hij biedt tijdelijke ondersteuning, zodat bewoners daarna zelf verder kunnen. In Nuland heeft de wijkwerker ook regelmatig overleg met de dorpsraad.

Jongerenwerk
Jongerenwerkers Nuland en Vinkel Het jongerenwerk is er voor tieners vanaf 12 jaar en voor jongeren tot 23 jaar. We zijn er ook voor jullie ouders, de school en andere organisaties. Iedereen kan contact met ons opnemen!  Wil je weten waar we mee bezig zijn en ons volgen? Ga naar onze FB-pagina; Jongerenwerk-NulandVinkel Check en Like ons!!

Je kan bij ons terecht met allerlei vragen, zoals:

-           hoe organiseer je een  jongerendag?
-           een basketbalveldje in je straat: bij wie moet je daarvoor zijn?
-           een probleem dat je met niemand kunt of durft te bespreken?
-           een maatje voor de gezelligheid of om samen te studeren.
-           je zorgen over je vriend of vriendin.
-           problemen op school waar je echt klaar mee bent!

Kortom: alles wat je bezig houdt, waar je vragen over hebt of hulp bij nodig hebt. Je kunt en mag ons altijd bellen, whatsappen of mailen! Voordeel is dat we ook vaak ‘s avonds bereikbaar zijn.

 

 

  • Simon van den Biggelaar Simon van den Biggelaar
   : Wijkwerker
   : s.vandenbiggelaar@divers.nl
   : 06 55 32 24 73
  • Mart Mulder Mart Mulder
   : Mantelzorgondersteuning
   : m.mulder@divers.nl
   : 06 21 59 48 08