Werken bij

Welzijn Divers  is een welzijnsorganisatie voor sociaal-cultureel werk in 's-Hertogenbosch en omgeving met 140 medewerkers en 1400 vrijwilligers. We bieden een inspirerende werkomgeving met leuke collega's; kwaliteit en vernieuwing vinden we belangrijk met daarbij volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Dan past Welzijn Divers bij jou. Je kunt bij ons als medewerker maar ook als stagiair of vrijwilliger aan de slag.

Medewerkers
Welzijn Divers biedt goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals een eigen loopbaanbudget, de mogelijkheid om zelf een deel van je arbeidsvoorwaarden vorm te geven passend bij jouw situatie en een reiskostenregeling. Onze manier van werken kenmerkt zich door een informele en open sfeer. Ben je geïnteresseerd? Als we vacatures hebben vind je ze hier.

Stagiaires
Welzijn Divers haalt graag gemotiveerde stagiaires in huis. Zij brengen recente kennis in en hebben een actuele kijk op het werk. Bij Welzijn Divers zijn overal in de organisatie stageplaatsen die aansluiten bij jouw interesses, mogelijkheden en opleiding. Afhankelijk van lengte van de stage en het aantal uren, krijg je ook een kleine stagevergoeding.
Voor meer informatie over stagiaires, zie pagina stagiaires.

Vrijwilligers
Vrijwilligers maken het verschil. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we zoveel  uiteenlopende activiteiten en diensten in de wijken van 's-Hertogenbosch en Vught realiseren. Ook voor vrijwilligers zijn de zaken goed geregeld en vastgelegd. Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligersbeleid.