Veel Bossche activiteiten in Week van de Eenzaamheid

| Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. De Week tegen Eenzaamheid 2017 is van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober.

Kom erbij!
Door het hele land zijn jaarlijks tijdens de Week tegen Eenzaamheid honderden Kom erbij-activiteiten waar deelnemers nieuwe sociale contacten op kunnen doen en bestaande contacten kunnen versterken. Ook in ’s-Hertogenbosch worden allerlei organisaties Kom erbij-activiteiten georganiseerd. Dat varieert van activiteiten op burendag, samen koffie drinken in buurthuiskamers, gezellig samen eten of lekker meedoen aan sport- en beweeglessen. Iedere dag is zijn er volop activiteiten! Klik hier voor het complete programma. Dus aarzel niet en kom erbij!

Organisaties die meedoen aan de Week van de Eenzaamheid zijn o.a.: Humanitas,
 ’S-PORT gemeente ’s-Hertogenbosch, Vivent, Sensoor, Netwerk tegen Armoede, Met je hart, Resto van Harte en Welzijn Divers.