Open dag HuiskamerDe Wijze Koning

| Zaterdag 24 november a.s. zet de huiskamer voor kwetsbare ouderen ‘De Wijze Koning’ haar deuren wagenwijd open. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om hier te komen kijken, informatie te halen, een kopje koffie te drinken of zich aan te melden voor deelname aan De Wijze Koning. Deze dagopvang is een samenwerking tussen het Koning Willem 1 College en Welzijn Divers

Onder begeleiding van vrijwilligers van Welzijn Divers en regelmatig ook studenten van het Koning Willem 1 College kunnen ouderen die behoefte hebben aan contact, gezelschap en activiteiten wekelijks op maandag van 10.30 tot 16.00 uur deelnemen aan deze dagopvang. Ook ouderen met beginnende dementie of een zwakke gezondheid zijn van harte welkom. De kosten voor deelname zijn € 3,50 per keer, voor koffie, thee en de lunch. 

De opzet van De Wijze Koning is wel uniek; studenten komen in contact met de doelgroep ouderen en ouderen hebben een zinvolle dagbesteding waardoor hun mantelzorgers worden ontlast. Op deze manier hopen we ook dat meer studenten kiezen voor werken in de ouderenzorg.

Huiskamer De Wijze Koning is te vinden in het Koning Willem 1 College aan de Vlijmenseweg 2, in gebouw X.

Voor meer informatie of aanmelden: Anita Putters, A.Putters@divers.nl of 06-46768118.