Klussendienst Rosmalen, Nuland en Vinkel staat in de startblokken

| Vanaf januari start de Klussendienst RNV. Binnen de Klussendienst werken HEVO, het Buurtteam en stichting Werkcarrousel samen in één meldpunt voor klusvragen uit Rosmalen, Nuland en Vinkel.

De Klussendienst RNV is voor alle inwoners van Rosmalen, Nuland en Vinkel met een klusvraag. Bij het coördinatiepunt wordt de aanvraag beoordeeld en met u gekeken welke klussenhulp het meest passend is. Dat kan een advies zijn of een verwijzing naar een initiatief zoals het Repaircafé. Binnen de Klussendienst RNV hebben we ook eigen klusteams die bepaalde klussen uitvoeren, speciaal bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee en/of netwerk. 

Het advies en de bemiddeling voor de Klussendienst RNV is gratis. Mochten we de klus binnen onze eigen klusteams uitvoeren, vragen we € 2,50 per uur (exclusief de materialen). Omdat we alleen kleinere klussen uitvoeren, gaan we uit van een maximale werktijd van 4 uur.

Heeft u een klusje of belangstelling om vrijwilliger bij het Klussenteam te worden? Of wilt u onze flyer ontvangen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via e-mailadres KlussendienstRNV@divers.nl of telefoonnummer 073-2068500.