Wie zijn wij

Wie zijn wij?
Het doel van mantelzorgondersteuning binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch is kortdurend en praktisch ondersteunen van mantelzorgers. U bespreekt met de mantelzorgconsulent uw situatie en bekijkt samen welke hulp of (praktische) onder­steuning er nodig is. Soms zijn een ‘luisterend oor’ en tips voldoende. Andere keren is het nodig om vrijwilligers, diensten zoals huishoudelijke hulp of tuinonderhoud in te zetten of andere organisaties voor ondersteuning in te schakelen.
De mantelzorgconsulenten zijn altijd dichtbij. U vindt de consulenten in het wijkplein in uw wijk en zowel met als zonder afspraak kunt u bij hen terecht.  

Klik hier voor een overzicht van de spreekuren in de wijkpleinen.

Team Mantelzorg Farent

Mantelzorg Farent is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij tot 13.00 uur bereikbaar.

In verband met de vrije dagen rondom Hemelvaart en Pinksteren zijn we minder bereikbaar. Het kan daardoor langer duren voordat wij contact met u opnemen.

Mantelzorg Farent is een lidorganisatie van MantelzorgNL, de landelijke vereniging voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg.