Mooi zo Goed zo

Mooi zo Goed zo koppelt de energie en creativiteit van bewoners aan de expertise en capaciteiten van bedrijven en instellingen door middel van sponsor- en fondsenwerving en de programma's 'helpende handen', 'talentenbank' en 'dubbel genieten'. Uitgedrukt in cijfers: sinds 1996 investeerden zo'n 460 bedrijven en instellingen via Mooi zo Goed zo in het maatschappelijk leven van 's-Hertogenbosch.

In de samenwerking met ruim 170 vrijwilligersorganisaties zijn meer dan 430 projecten gerealiseerd. De totale gesponsorde waarde bedraagt ruim € 3,5 miljoen. 

Voor meer info: zie www.mzgz.nl

 

 

Zo zijn daar Speeltuin ’t Kwekkeltje, Manege voor gehandicapten, Buurtgebouw Orthenpoort, Eendenkooi Maaspoort, Lunchcafé in de Roos, ‘Onbeperkt te water’ met zeeverkenners Sint Joris, Voedselbank, Kinderboerderij ’t Veldje, kunstgras trapveldje Brabanthoeven, Kerstproeverij, fietsroutes Groene Route Den Bosch, Stadswandeling De Verscholen Stad en nog vele anderen … om er maar een paar te noemen die ’s-Hertogenbosch méér kleur geven en het leefklimaat aanzienlijk verbeteren.

Voor meer informatie over Mooi zo Goed zo.