MEER!leren

MEER! Leren organiseert cursussen, trainingen en workshops voor bewoners (vanaf 18 jaar) van de gemeente 's-Hertogenbosch. Het doel is om alle mensen de kans te geven mee te doen en nieuwe dingen te leren die hen verder kunnen helpen in het dagelijks leven of hun vrijwilligerswerk. De cursussen van MEER! Leren zijn op diverse locaties in de gemeente 's-Hertogenbosch. Dus er is altijd wel een cursus bij u in de buurt.

Naast de vrijwilligerscursussen en - workshops die door het jaar heen georganiseerd worden door MEER! Leren, bieden wij vraaggericht cursussen en workshops voor vrijwilligers aan. Hieronder verstaan wij ook de comit√©s en bewonersgroepen. In overleg met u, de co√∂rdinator en de docent kunnen cursussen en workshops voor uw groep/organisatie georganiseerd worden. Neem contact op met  MEER! Leren. Ook deze zijn veelal gratis voor uw organisatie en de deelnemer.

De cursussen worden georganiseerd door Welzijn Divers en gesubsidieerd door de gemeente 's-Hertogenbosch. Voor vragen en/of aanmelden over MEER! Leren kunt u terecht bij: Welzijn Divers Secretariaat  MEER! Leren Jacquelien Maas 06 11 56 74 92 bereikbaar dins-woens-donderdag E-mail: meer@divers.nl of kijk op http://meerleren.divers.nl

Klik hier voor de inschrijvingsvoorwaarden.