Mantelzorgkring Zuid

Ben jij een mantelzorger 60+ en woon je in de wijk Zuid? Doe dan mee aan de Mantelzorgkring op maandag van 13.30 - 15.00 uur in e Zuiderschans.

Op maandag van 13.30 - 15.00 uur kun je in De Zuiderschans in contact komen met andere mantelzorgers uit de wijk.  Een prettige manier om andere mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Je bouwt een netwerk op waar je hulp aan kan vragen maar ook hulp kunt aanbieden. Hoe vaak de deelnemers van de Mantelzorgkring bij elkaar komen en wat de inhoud is van deze bijeenkomsten wordt samen afgesproken.

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorg kan veel moois brengen, maar kan ook intensief zijn.

Het Buurtteam geeft informatie aan mantelzorgers en biedt ook praktische en emotionele ondersteuning. Wilt u meedoen aan de Mantelzorgkring? Dan kunt u zich aanmelden bij Steunpunt mantelzorg Farent, Marianne Verhulst, m.verhulst@farent.nl, 06 46 75 28 50 of Dorien Faasse, d.faasse@farent.nl, 06 15 46 65 40.

Locatie: De Zuiderschans
Sweelinckplein 12
5216 EH ’s-Hertogenbosch

Klik hier voor de flyer.