Galant vrijwilligersnetwerk

Galant Vrijwilligersnetwerk is het lokale kenniscentrum en steunpunt voor vrijwillige inzet. Galant promoot vrijwilligerswerk als inspirerende en zinvolle tijdsbesteding. We adviseren non-profit organisaties, brengen vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact en maken ons hard voor goed vrijwilligersbeleid en waardering. Galant is onderdeel van Welzijn Divers en aangesloten bij NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk).

Zie www.galant.nl voor meer informatie.

Galant beheert de website www.platform073.nl, voor het uitwisselen van gratis diensten, kennis en materialen. Via Platform073 kunt u vacatures voor vrijwilligerswerk vinden of een stadsgenoot helpen met een klusje. Ook is het mogelijk uw talent(en) aan te bieden.

Heeft u vragen over het vinden en doen van vrijwilligerswerk? Veel antwoorden kunt u vinden op de website www.galant.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar info@galant.nl of bellen met tel. 073 615 62 50.

Galant is initiatiefnemer en co√∂rdinator van de VrijwilligersAcademie073, een programma met scholing, training en activiteiten voor vrijwilligers.  Bij de VA073 kunnen zij kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen, ervaringen uitwisselen en ontspannen. Lees meer op www.vrijwilligersacademie073.nl

Galant is van maandag t/m vrijdag (vrijdag tot 12.00 uur) te bereiken via 073-615 62 50 of info@galant.nl